perjantai 29. lokakuuta 2010

Ranta häämötti. Aurinko paistoi silmiin. Minun oli vielä rantaan asti. Puun lehdet hipoivat poskiani. Soudin läpi viidakkoisen puutiheikön ja edessä häämötti jo avara vesi. Hiuksiini oli tarttunut kaksi lehteä, jotka nypin pois. Aurinko paistoi vieläkin täydeltä taivaalta ja oli vaikea katsoa menosuuntaan.




 

Kaksi tyttöä seisoi kivellä. Yhtäkkiä metsästä lensi heitä päin hyvin suuri silkkeri. Tytöt yrittivät väistää sitä.mutta ei onnistunut, joten ensin se katkaisi toisen tytöistä polvien kohdalta ja hänen loppu vartalonsa tippui alas kiveltä ja jalat kaatuivat kivelle. Seuraavaksi se tuli toista tyttöä päin, ja hän yritti väistää sitä, mutta silti silkkeri sai katkaistua toisen tytön pään ja sitten se kierähti tytön syliin ja hän pelästyi niin, että hänen päänsä alkoi kiljua. Sitten hän heitti päänsä alas kiveltä ja hyppäsi itse mukana.

3 kommenttia:

  1. mikä on silkkeri????????

    VastaaPoista
  2. Tässä on hurja ristiriita näiden kahden kuva-tekstiparin välillä. Aika tehokas!

    VastaaPoista
  3. Kuten edellinen kommentoijakin huomasi niin näissä on mainio ristiriita. Ekan kuvan ja tekstin tunnelma on sellainen utuinen ja haaveileva, mutta tokan kuvan kohdalla alkaakin tapahtua hirveitä.

    Vaikuttava!

    T: Suvi

    VastaaPoista